Tjenester

Event

No Problem samarbeider med alle store eventbyråer i Norge, og er for flere av de førstevalg når det gjelder valg av underholdning; dinnershow eller partypakke med pop og rockehits fra 60-tallet, frem til idag. Vi har også oppdrag i utlandet og har vært med på alt i fra world cup samlinger i inn og utland til å ha hatt afterski i Italia, Østerike og Tyskland.

Afterski

No problem har et knalltøft afterski repertoar på 90 min. Norske og svenske allsangfavoritter og rockehits på løpende bånd.

Utleie av lyd og lys

Vi kan tilby store og små lyd- og lysanlegg med og uten tekniker, til konkurransedyktige priser. Ta kontakt for mer info.

Artist og trubadur-booking

Jan Heidenstrøm driver med booking av trubadurer og artister og samarbeider tett med flere norske artister. Ta kontakt for mer info.

Dinner Show / Pop Quiz

Dinner showet til No Problem skaper en stemning under middagen du sjelden har sett maken til og teamwork blir satt i høysete. Allsang, humor, glede og engasjement. Ønsker du deg en flott kveld hvor alt blir ivaretatt fra A til Å med lyd, lys og Show så er dette en pakke som er innarbeidet meget proffesjonelt. Tilbakemeldingene er rebooking og stående applaus.

Jubileum

Skal du arrangere 25-100 års lag, eller kanksje et firma jubileum? Da er vi de dere er ute etter. Vi har i en årrekke spilt på alle mulige jubileer og kan bidra med hele prosessen fra å planlegge til å utforme.

Låtskriver

Jan Heidenstrøm komponerer spesialskrevne sanger til ditt formål, f.eks reklamefilmer, radiojingles, idrettslag og teater.

Bryllup

Vi spiller og syr sammen et passende repertoar til ditt bryllup, for å gjøre din dag spesiell. Vi kan bidra med hele prosessen fra å planlegge til å utforme.