Radioskriv om platen til vår kjente og kjære Jan Heidenstrøm

JAN HEIDENSTRØM -BALSAM FOR SJELEN

Her er en cd fra Jan Heidenstrøm som består av de låtene som lenge har ligget nærmest sjelen hans. Vi anbefaler låt nr 1 “sommerfri” som radiosingel! Jan Heidenstrøm har med låta "Sommerfri” fått til en fortreffelig, vennlig allsanglåt, som vil få oss til å synge med og kanskje til og med til å huske et lite solglimt. På albumet vil man finne små hverdagshistorier, lyriske stemningsbilder og avstikkere. 11 låter mollstemt og heftig visepoprock. Det skal tjukk hud til for ikke å bli smittet når Heidenstrøm står fram i all sin akustiske velde, slår på strengene og åpner seg for mikrofonens vei mot verden. Jan Heidenstrøm er vel etablert som låtskriver og sanger og har levd av musikk i over 20 år.

Alle melodier: Jan Heidenstrøm

Tekst: Jan Heidenstrøm og Geir Hansen (2, 5, 6, 10)

”Balsam For Sjelen” er Jan Heidenstrøms første soloutgivelse, men han har andre utgivelser på sin musikalske CV. Da med blant andre No Problem og Bente Bøe. At Jans soloprosjekt er heftig etterlengtet blant fansen, vitner ikke minst trafikken på Facebook og YouTube om. Tusenvis er de som har vært innom for å se og lytte til siste nytt av perler fra Nøtterøyartisten.

Jan gir ut på eget selskap og selger albumet sitt fra egen adresse.

www.heidenstrom.no

For kjøp av CD, ta kontakt Jan direkte på telefon 900 97 414 eller mail jan@heidenstrom.no

Posted in Uncategorized.